Profil

Profil for GEJS

1974 Stiftede Gunner Eriksen GEJS, som byggede nogle af Danmarks første vandingsmaskiner til landbruget. Senere overtager sønnerne Jan og Henrik og udvider med stokeranlæg.

GEJS – Siden 1974

Ordet GEJS kom af forbogstaverne Gunner Eriksen og Jørgen Simonsen. JS var smeden, som i starten hjalp med at svejse maskinerne sammen.​

Udover egen produktion havde GEJS import af indtræks vandingsmaskiner, der blev brugt både til mark og park. Der kører i dag over 2000 Gejs vandingsmaskiner, primært i Danmark.

  • 1993: Solgte Gunner Eriksen til sønnerne Jan & Henrik Eriksen, som siden har ejet GEJS.
  • 2000: Kom GEJS STOKER til. Med fald i antallet af landmænd, søgte Jan & Henrik Eriksen et produkt, som kunne fylde vinterperioderne bedre ud med arbejde. Valget blev stokeranlæg, da GEJS selv købte et til det nye byggeri i år 2000.

Stokeranlægget

Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport
Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport

Tidslinje

  • 2006: GEJS vandingsdelen blev solgt fra, således at der kunne fokuseres udelukkende på varme. Der blev samtidig sat export i gang til Norden, England og Tyskland.
  • 2008: Kom solvarme til. Dette passede fint sammen med stokeranlægget, som så kunne slukkes i sommerperioden. ​
  • 2009: Kom akkumuleringstanke og en fastbrændselskedel til. Programmet i dag er stokeranlæg, kedler, solvarme og akkumuleringstanke, hvilket tilbydes direkte til kunden eller via vores ca 100 forhandlere.​
  • 2012: GEJS udvider med fjernlager med plads til de ekstra varer, som er kommet til programmet. Bl.a. det store 121 kW stokeranlæg, som er blevet godkendt hos DTI dette år.​
  • 2013: GEJS udvider med automatisk pillefyr 12 – 48 kW, sammen med moderne træpillebrændeovne.
  • 2015: Luft – Vand Varmepumper i høj kvalitet kommer til, med Inverter teknologi
  • 2018: Automatisk pillefyr programmet fra 2013 tilbydes nu i helt op 95 kW

GEJS udvikling

Det viste sig dog hurtigt, at anlægget var fyldt med problemer, samt besværligt at rengøre. Solgte anlægget og gik i gang med at udvikle. Året efter kørte der 100 anlæg med succes. Sådan kørte GEJS både med vandingsmaskiner og stokeranlæg frem til 2006 og i dag har vi mere end 4000 varmesystemer kørende.

Andre relevante informationer

Udstilling af varmesystemer

Se dit nye varmesystem i drift inden køb. Hos GEJS vil vi gerne vise dig, hvordan dit nye varmesystem fungerer bedst, og hvad forskellen er på de forskellige systemer for at sikre, at vi får valgt det rigtige varmesystem til dig.

Besøg vores udstilling, hvis du vil se vores udvalg af produkter an, før du beslutter dig for dit endelige køb.​

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, leveringsaftaler eller priser, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med levering af varmesystemer, og derfor kan vi vejlede dig, så du finder det system, der matcher dine behov.