Energilån

Santander energilån

Santander Consumer Bank tilbyder en bred vifte af låneprodukter til privatpersoner, herunder det populære Santander Lån. Dette lån giver dig mulighed for at låne beløb, der passer til dine behov, med en løbetid, der kan tilpasses din økonomiske situation

Få et nyt pillefyr med et energålån

Med det nye varmesystem opnår du øjeblikkelige besparelser på op til 50% på varmeregningen fra dag 1. Hvis dit gamle system koster omkring 25.000 kr. årligt, vil besparelsen være op til 12.500 kr. om året. Denne besparelse udgør 75.000 kr. over 6 år. Efter fradrag af din investering sparer du 10.000 kr. på 6 år!!! Så i dette tilfælde tjener anlægget sig selv ind på 6 år.
Så hvorfor vente? SKIFT NU! Jo før, jo hurtigere sparer du penge!

Andre relevante informationer

Udstilling af varmesystemer

Se dit nye varmesystem i drift inden køb. Hos GEJS vil vi gerne vise dig, hvordan dit nye varmesystem fungerer bedst, og hvad forskellen er på de forskellige systemer for at sikre, at vi får valgt det rigtige varmesystem til dig.

Besøg vores udstilling, hvis du vil se vores udvalg af produkter an, før du beslutter dig for dit endelige køb.​

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, leveringsaftaler eller priser, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med levering af varmesystemer, og derfor kan vi vejlede dig, så du finder det system, der matcher dine behov.